Toiminta

Kiipeilyjaosto järjestää aktiivista kiipeilytoimintaa sekä aikuisille, että junioreille. Täysjäsenten jäsenmaksuun sisältyy mm. 3 vakiovuoroa viikossa Kiipeilykeskuksessa. Suomen edullisinta kiipeilyä! Juniori- ja aikuistoiminnasta löydät lisätietoa niiden omista osioistaan

Kiipeilyjaosto toimii Tapanilan Erä ry: alaisena jaostona. Tapanilan Erä ry on perustettu vuonna 1933. Erässä harrastetaan liikuntaa kymmenissä eri liikuntamuodoissa. Kiipeily on yksi monista lajeista ja toimii emoseuran nimen alla omana yksikkönään. Kiipeilyjaosto perustettiin 1990-luvun alussa, kun Tapanilan Urheilukeskukseen rakennettiin ensimmäinen kiipeilyseinä.

Kotiseinä

Tapanilan Erän kiipeilyjaoston kotiseinä on Helsingin Kiipeilykeskuksella (HKK). Jaosto vuokraa kiipeilykeskuksen tiloja ohjattuun junioritoimintaan sekä täysjäsenten vakiovuoroihin.

Koulutukset

Kiipeilyjaosto kouluttaa jäseniään mm. seinäkiipeilyn jatko-, tekniikka-, kalliokiipeily- ja jääkiipeilykursseilla. Kalliokiipeilytapaamiset, matkat, teemaillat ja pikkujoulut kuuluvat myös kiipeilyjaoston vuosittaiseen toimintaan.

Suomen Kiipeilyliitto

Tapanilan Erän kiipeilyjaoston jäsenenä olet myös Suomen Kiipeilyliiton SKIL:in jäsen ja saat sitä kautta mm kattavan kiipeilyvakuutuksen. Yhteistyössä SKIL:in kanssa pyrimme edistämään ja kehittämään kiipeilyä Suomessa.

TERVETULOA MUKAAN!